TEČAJ ŠIVANJA svet nečesa novega

by | Maj 11, 2021

Ste se kdaj znašli v skušnjavi, ko bi si želeli naučiti nečesa novega ?
Ste se kdaj znašli v slepi ulici, ko ne veste kje začeti ?
Na točno tej poti sem bila tudi večkrat sama. Stvari, ki me zanimajo v meni vzbudijo občutke po še večjem zanimanju, interesu… brskanju za informacijam… ne dajo mi miru, dokler se enostavno ne podam na to novo pot in se ne preizkusim v nečem novem.
Da sem prišla do tega kjer sem danes… sem potrebovala kar nekaj časa in opravila sem kar nekaj izobraževanj, tečajev. Pa še vedno enostavno nimam dovolj.
Ljudje smo željni nečesa novega. Radi se izobražujemo in raziskujemo.

ZAKAJ SO TEČAJI SUPER: 

  • PRIDOBITE ZNANJE , ki si ga želite osvojiti.
  • Vsakodnevno dobivate MOTIVACIJO za proces učenja, dela.
  • Vodenje pod budnim očesom MENTORJA.

.

Kako pa potekajo tečaji ŠIVANJA pri Knofku?

Moje glavno vodilo je, da se časovno prilagajam glede na čas, ki ga imate VI. Zavedam se, da je izredno težko usklajevati službo in otroške radosti, ki pridejo vsakodnevno. Zato niti ne želim, da bi bili to tečaji skupinski, pač pa so INDIVIDUALNI. Sproti se menimo kdaj imate čas, varstvo za otroke in navsezadnje dovolj energije in volje za učenje. Tečaj poteka virtualno preko programa  ZOOM. V primeru, da se časovno kdaj ne ujamemo… dobite na dom usb s posnetki za nadaljno učenje ( to je vse po dogovoru ) .
Celotni program je postavljen in zasnovan glede na osnove, ki jih potrebujete za začetek šivanja. Ker pa je moj tečaj  INDIVIDUALEN se skozi celotni proces obračamo v smer, ki vas najbolj pritegne in zanima. Vedno je dovolj časa za vaša vprašanja in raziskovanje neznanega.
Pred samim začetkom tečaja dobite na dom PAKETEK  z začetnim materialom, pripomočki, dobrodošlico in navodili. Prva ura je obarvana, kot uvod. Na tej uri se tudi pogovorimo o vaših pričakovanji in v primeru, da še niste ponosna lastnica / ponosni lastnik šivalnega stroja poiščemo ustrezni začetniški stroj v vašem okvirnem znesku, ki vam je dosegljiv.
Potem pa se celotno veselje šivanja lahko prične.

TOREJ ZAKAJ RAVNO KNOFKOV TEČAJ
– Na dom prejmete PAKETEK z vso osnovo, ki jo potrebujete za začetek in ogromno dodatki za lažje spoznavanje sveta šivanja.
– Poteka virtualno preko ZOOMA.
Časovna prilagoditev glede na vse obveznosti.
– V primeru pomakanje časa -> usb na dom s posnetki.
INDIVIDUALNO svetovanje in mentorstvo .
– Ogromna mera MOTIVACIJE!
KODA za popust v spletni trgovini ob nakupu blaga .
– En kup veselja ob šivanju in velik žur na samem tečaju 

 

Toplo vabljeni na moj tečaj in v noro lep svet blaga in kreacije.

... ko šivalni stroj zaigra, nastane čarovnija...

Pišite mi!

2 + 4 =

Splošni pogoji poslovanja