NAJINA ZGODBA

Tjana in Tomaž

Moja zgodba se prične v otroštvu, ko sem še od daleč opazovala šivalni stroj. Iz varnega zornega kota sem mirno, tiho opazovala mojega pokojnega očeta in sestro kako sta delovala v timu in kreirala nekaj novega. Nikoli si ne bi mislila, da bo moja pot zavila iz zavetja varne službe, kot vzgojiteljica… iz zavetja vsem tistih objemov in nasmehov vsako jutro.
Ampak točno to se je zgodilo.
Pred leti sem si kupila svoj PRVI šivalni stroj. V mislih sem imela le to, da bom lahko šivala za moje nečake, nečakinje in seveda nekaj zase.
Pa se je želja razvijala naprej. Obiskala sem kar nekaj tečajev…se izobrazila v tisto pravo smer in se spoznala s skoraj vsem kar sem takrat potrebovala vedeti za nek začetek.
Zgodba se je razvijala iz meseca v mesec…iz dneva v dan… in ko potegnem črto sem postala na nek način zasvojena s svojim malim svetom v katerem se vrti vse okoli šivanja, izbire blaga, prelepih barv, krojev, motivov…mojih idej.
Nekajkrat sem padla. A sem se pobrala in šla dalje.

 

Spoznala sem njega. Mojo skalo. Podpiral me je, občudoval in spodbujal, da razvijam Knofkovo zgodbo še naprej.
Danes se vse vrti okoli želje, da bile moje kreacije udobne, unikatne in kvalitetne. Želja, da se moje delo nosi veliko dlje, kot tiste, ki jih kupite v trgovini.
In danes je to moja srčna služba v kateri se počutim nenormalno srečno, motivirano in zadovoljno.
To je moj mali svet ustvarjanja, kreativnosti ni želje, da nekoč postane KNOFK blagovna znamka o kateri se bo še govorilo.
In dragi moji… prava zgodba o KNOFKU se je pravkar šele začela!

KNOFK

ŠIVANO. UNIKATNO. Z LJUBEZNIJO.

... ko šivalni stroj zaigra, nastane čarovnija...

Pišite mi!

13 + 8 =

Splošni pogoji poslovanja